“Intrús. Jazz pel forat del pany”: Cicle de Converts en espais patrimonials del Lluçanès

El cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany” és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès.

La seva finalitat és oferir i apropar un cicle de concerts de jazz, professionals i de qualitat, a diferents municipis del Lluçanès.

A part de la qualitat i diversitat de les propostes musicals, aquest cicle vol realçar i fer més visible el patrimoni arquitectònic de les localitats participants i donar un valor cultural afegit al concert. Per aquest motiu, la selecció de la programació i la ubicació s’ha fet curosament per garantir un format coherent i engrescador a tots els nivells.

Així doncs, si ens voleu acompanyar, ens trobareu en horari de tarda o de migdia gaudint de concerts de petit format en espais patrimonials, i amb la possibilitat de degustar els productes locals de la nostra terra.

VISITA GUIADA

Mitja hora abans de cada concert s’oferirà una visita guiada a l’espai patrimonial.

Espais patrimonials

En aquesta ocasió descobrirem masies, esglésies, jardins i places, el patrimoni per excel·lència de territoris rurals com el Lluçanès. Podeu consultar-los tots a l’apartat ESPAIS.

Com a novetat, mitja hora abans de cada concert s’oferirà una visita guiada a l’espai patrimonial.

Productes locals

El Lluçanès compta amb una gran varietat de productes agroalimentaris coneguts per la seva qualitat artesanal i autenticitat. A través d’un petit tast, les persones assistents podran gaudir de les delícies gastronòmiques elaborades amb cura i tradició. Aquestes especialitats, que inclouen formatges, embotits, iogurts, pans i altres productes d’elaboració pròpia representen el millor de la nostra terra i oferiran una experiència sensorial més global a l’esdeveniment.

Les propostes i combinacions de productes els prepararà l’equip d’Experiències Singulars. Experiències Singulars és territori, és pobles, és món rural, és producte local però també és experiencia, creació de records i sensacions… El seu objectiu és apropar el món rural i els seus productes a la gent i d’aquesta manera crear experiències gastronòmiques úniques.